Samsung Reparatie Antwerpen

Samsung Reparatie Antwerpen

Ben jij op zoek naar een Samsung reparatie Antwerpen? De Telefoon Reparatie Winkel is hier al jaren specialist in! Wij hebben de ervaring en een samenwerking met Samsung Benelux. Wij profiteren van de laagste inkoopprijzen en de snelle levering. Zo bestellen wij vandaag een scherm voor u en hebben wij deze morgen al in huis. Heb je een Samsung scherm reparatie nodig of een is je batterij snel leeg? Je kan bij ons voor alles terecht. Onthoud alleen wel: dat een Samsung reparatie al snel 1 tot 2 uur in beslag neemt. Dit komt omdat alles Samsung smartphones zijn gelijmd en wij deze weer terug dicht moeten plakken.

Laat jou Samsung professioneel repareren

Een Samsung reparatie doe je niet zo 123. Het is één van de moeilijkste merken smartphone om te repareren. Zoals je hierboven al las zijn ze allemaal dicht gelijmd. Je bent dan ook vaak al 30 minuten bezig om ze open te maken zonder dat de glazen achterkant breekt. Een Samsung reparatie Antwerpen laat je dan ook beter over aan onze monteurs. Wij hebben al jaren ervaring en voeren deze reparatie bijna dagelijks uit. Omdat wij de onderdelen bij Samsung bestellen kunnen wij al onze klanten ook 2 jaar garantie geven op de door ons vervangen onderdelen terwijl dit bij de meeste repair shops maar 3 of 6 maanden is.

Plan je Samsung reparatie Antwerpen vandaag nog in

Bij De Telefoon Reparatie Winkel kan je op veel verschillende manieren jouw Samsung reparatie Antwerpen inplannen. Zo kan je gemakkelijk via onze website jouw model opzoeken en de bijbehorende reparatie selecteren. Je ziet dan gelijk de totaal kosten en weet waar je aan toe bent. Je kan ook via social media een berichtje sturen voor informatie of het maken van een afspraak. Maar het makkelijkst is natuurlijk om even te bellen of een bericht te sturen via What’s App.