Het uitzendbureau als ontmoetingspunt voor werkgevers en werkzoekenden

Voor iedereen die werk zoekt of personeel zoekt is een uitzendbureau de ideale en meest effectieve plek om te zoeken. Vooral als er op korte termijn gezocht wordt werkt een uitzendbureau ideaal. Tegenwoordig heeft een uitzendbureau de beschikking over mensen die op vele vakgebieden thuis en ervaren zijn. Hoog- of minder hoog opgeleid personeel. Veel mensen vinden de weg naar het uitzendbureau en via het uitzendbureau geschikt werk. Een vaste baan is namelijk al lang niet meer het hoogst haalbare. Flexibiliteit en daarmee een zekere mate van vrijheid is een hoger goed. Velen kiezen hier voor.

Tijdelijk werk? Leen iemand via een uitzendbureau

Voor een werkgever is het soms handiger om een tijdelijke kracht in te huren. Vooral wanneer vooraf duidelijk is dat het om bepaalde tijd gaat bij bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof. Maar ook wanneer er voor langere tijd iemand gezocht wordt kan het lonen om eerst een uitzendkracht aan te nemen. Vandaar uit kan bezien worden of iemand geschikt is voor het bedrijf. Het voordeel voor een werkgever is dat bij uitzendwerk alle personele risico’s vermeden worden. Bij ziekte of niet functioneren kan per direct afscheid genomen worden van iemand. Niet heel fijn maar soms noodzakelijk wanneer een deadline gehaald moet worden.

Leuk werk bij leuke werkgevers

Als werknemer heb je bij een uitzendbureau meer vrijheden dan bij een bedrijf in loondienst. Dat wil niet zeggen dat je overal maar kan doen en laten wat je wilt maar je kan beter je tijd plannen wanneer je ook andere belangrijke zaken het hoofd moet bieden. Uitzendbureau Deventer is op zoek naar mensen die verantwoordelijkheid nemen in hun werk. Ze werken met werkgevers op alle terreinen en werkgebieden. Heb je interesse om via een uitzendbureau te werken? Dan is een bezoekje aan uitzendbureau Deventer zeker aan te raden. Neem een recente CV mee!

Photo on Foter.com