Een goedkope website die toch professioneel is

Je bent misschien net gestart met je bedrijf en hebt in deze fase al veel onkosten gemaakt. Hoewel je natuurlijk niet zou moeten bezuinigen op het laten maken van een website kan ik me toch goed voorstellen dat wanneer het goedkoper kan je hier toch voor zou kiezen. En een goedkope website hoeft niet per definitie een minder professionele website te zijn. Er zijn namelijk verschillende aanbieders die een hele mooie website voor je kunnen bouwen tegen lage kosten. Je hebt dan weliswaar geen 100% maatwerk website maar maakt dat uit? Je kan denk ik ook niet al te veel eisen stellen bij een website die je voor een hele lage prijs laat bouwen.

Goedkoop en toch professioneel

Markvoort Online is een van de aanbieders op het internet die in staat is om tegen lage kosten een professionele website voor je te bouwen. Je kan kiezen uit een aantal vooraf ontworpen templates/designs, die vervolgens wordt aangepast naar de huisstijl van jouw bedrijf. Je hebt dus geen 100% maatwerk website maar wel een website die er professioneel uitziet en goed werkt op smartphones. Ook is de website zoekmachine vriendelijk en eenvoudig te beheren. Dus wil je zelf graag iets aanpassen op de website? Dan kan dat zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt.

Zelf beheren met WordPress

Deze goedkope website wordt gebouwd in WordPress. Waarschijnlijk heb je deze term wel vaker gehoord. Met WordPress kun je namelijk gemakkelijk en snel een website maken en onderhouden. Alles gebeurt online. En als je een klein beetje verdiept in het systeem is het nog erg leuk ook! De meeste mensen kunnen, zonder dat ze hiervoor hebben geleerd, zelf hun website bijwerken. Dan gaat het vaak om tekstuele aanpassingen. Meer is er vaak ook niet nodig. Het echte designwerk daar zorgt je webdesigner wel voor.

WordPress wordt door ruim 30% van alle websites gebruikt, over de hele wereld! Moet je eens nagaan hoe populair dit CMS is. En een groot voordeel van werken met WordPress is dat iedere website bouwer hier wel mee overweg kan. Er is ook nog een team van ontwikkelaars continu bezig om het systeem te vernieuwen. Periodiek komen er updates uit die de snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van WordPress ten goede komt.

Wat kost mij een goedkope website ongeveer?

Zoek ‘goedkope website’ maar eens op in Google. Zie maar eens wat er voorbij komt aan webdesigners. De concurrentie is enorm groot dus je zal goed moeten zoeken naar een website bouwer die bij jou past. Gemiddeld genomen kost het laten maken van zo’n goedkope website rond de 500 – 700 euro. En dat is echt niet veel voor een site!